di 20 februari 2024

Problemen bij indiening?

Help bij computer

Heb je problemen bij het indienen van je aanvraag? Onder uitzonderlijke omstandigheden aanvaarden we subsidieaanvragen die niet voor 20 februari 2024, 12u via de officiële weg zijn ingediend.

Lees meer
wo 7 februari 2024

Europese verkiezingen

Op 9 juni is het tijd voor de Europese verkiezingen. Ook Europese vrijwilligers kunnen vanuit België hun stem uitbrengen.

Lees meer
di 19 december 2023

Automatische mails Beneficiary Module

We kregen enkele bezorgde berichten over automatische emails die verzonden werden vanuit de Beneficiary Module (BM), met verwijzing naar Kwaliteitslabelnummers. Je hoeft met deze mails uit de BM nu niets te doen.

Lees meer
ma 18 december 2023

Bijeenkomst kwaliteitslabels: wijziging datum

home office

De intervisie onder organisaties met een kwaliteitslabel zal niet doorgaan op 8 februari zoals gecommuniceerd in de vorige nieuwsbrief, maar op 25 april. Schrijf deze datum alvast in je agenda!

Lees meer
do 30 november 2023

Programmagids en deadlines 2024

Vrijwilligerswerk via European Solidarity Corps

Een overzicht van alle spelregels in het European Solidarity Corps voor 2024 lees je in de nieuwe programmagids.

Lees meer
vr 17 november 2023

Training for Organisations in Solidarity Corps Activities

In oktober vond in Oostende een TOSCA plaats, een Training for Organisations in Solidarity Corps Activities. Tientallen medewerkers van organisaties die vrijwilligers zenden of hosten kwamen samen aan zee om ervaringen uit te wisselen over het European Solidarity Corps. Het werd een boeiende week vol internationale contacten! Maar wat is dat nu precies, zo’n TOSCA?

Lees meer
do 9 november 2023

Op bezoek bij de On-arrival Training

Elke vrijwilliger die aankomt in België neemt deel aan een On-arrival Training. Wat ze daar uitspoken? Wij gingen langs op de training in oktober en zagen dat het goed was.

Lees meer
ma 9 oktober 2023

Catch’Up Tool Fair

Op 26 oktober is het weer tijd voor Catch’Up, het event voor jeugdwerkers. Dit jaar wordt de Catch’Up een heuse Tool Fair. Je leert nieuwe tools kennen en  ontdekt wat die kunnen betekenen voor het jouw lokaal jeugdwerk en internationale projecten. Meer info en inschrijven

Lees meer
wo 17 mei 2023

Problemen met je eindverslag?

Help bij computer

Heb je technische of inhoudelijke problemen met het indienen van je eindverslag? Contacteer je stafmedewerker van JINT, wij helpen je graag verder.

Lees meer
do 23 februari 2023

Word jij onze nieuwe assessor?

Word assessor bij JINT en zet jouw jeugdwerkervaring in om de (internationale) projecten van jongeren en jeugdorganisaties mee waar te maken! Als assessor beoordeel je ingediende projecten voor Erasmus+ Jeugd en het European Solidarity Corps. Wij voorzien jouw opleiding en een financiële vergoeding.

Lees meer
Meer