Noodsituatie?

Is er een noodgeval? Dan bel je het Europese noodnummer 112. In alle 27 lidstaten van de Europese Unie is dit nummer 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar. Je krijgt onmiddellijke hulp van brandweer, een medisch team of politie. Gaat je project door in België? Dan is de 112-app een handig hulpmiddel. Via de app kunnen de hulpdiensten automatisch je locatie bepalen. Dit werkt enkel binnen België.

Verwittig in het geval van een crisissituatie ook JINT. Wij zijn bereikbaar tijdens de kantooruren (van 9u – 17u) via het algemeen nummer 02 209 07 20 en kunnen je op die manier verder helpen.

Meer nieuws

 • do 6 juni 2024

  Beneficiary Module projecten 2024

  home office

  De projecten goedgekeurd tijdens de eerste ronde van 2024 zijn nog niet zichtbaar in de Beneficiary Module. We wachten momenteel op een update vanuit de Europese Commissie waardoor alle projecten zichtbaar zullen zijn. Deze update staat gepland in de maand juni, een exacte datum kunnen we helaas niet meegeven. Wij kijken er samen met jullie […]

  Lees meer
  vr 24 mei 2024

  Nieuw aanspreekpunt en WhatsAppcommunity vrijwilligers

  Two people sit across from each other at a table, each holding a mug, with only their hands visible. The scene is minimal with neutral tones.

  Vanaf juni 2024 is er een nieuw aanspreekpunt voor vrijwilligers én kunnen vrijwilligers elkaar makkelijker ontmoeten via de WhatsAppcommunity.

  Lees meer
  di 20 februari 2024

  Problemen bij indiening?

  Help bij computer

  Heb je problemen bij het indienen van je aanvraag? Onder uitzonderlijke omstandigheden aanvaarden we subsidieaanvragen die niet voor 20 februari 2024, 12u via de officiële weg zijn ingediend.

  Lees meer