Mening gevraagd

Heb je ervaring in het European Solidarity Corps, deel je graag je suggesties voor verbeteringen en heb je een mening over de ondersteunende rol van een coach of mentor? Laat van je horen in een enquête van het Europese ‘Mentoring and Coaching under Research Team’, dat bestaat uit SALTO European Solidarity Corps, het Roemeens, Oostenrijks en Frans Nationaal Agentschap en het team van onderzoekers!

Ondersteuning vormt mee de kwaliteit van een European Solidarity Corps-project. Daarom analyseert het onderzoeksteam de concepten ‘coach’ en ‘mentor’ en de perceptie ervan bij verschillende betrokkenen. Om verschillende opvattingen, ervaringen, praktijken en perspectieven te verzamelen, heeft het onderzoeksteam 2 enquêtes ontworpen (in het Engels):

Je kan beide enquêtes invullen tot vrijdag 15 oktober 2022. Het duurt ongeveer 25 minuten om alle vragen te beantwoorden.
Jouw input kan het verschil maken voor de toekomst van het European Solidarity Corps.

Meer nieuws

 • wo 17 mei 2023

  Problemen met je eindverslag?

  Help bij computer

  Heb je technische of inhoudelijke problemen met het indienen van je eindverslag? Contacteer je stafmedewerker van JINT, wij helpen je graag verder.

  Lees meer
  do 23 februari 2023

  Word jij onze nieuwe assessor?

  Word assessor bij JINT en zet jouw jeugdwerkervaring in om de (internationale) projecten van jongeren en jeugdorganisaties mee waar te maken! Als assessor beoordeel je ingediende projecten voor Erasmus+ Jeugd en het European Solidarity Corps. Wij voorzien jouw opleiding en een financiële vergoeding.

  Lees meer
  vr 10 februari 2023

  Nieuwe verzekeraar voor vrijwilligers: Henner

  Man vult formulier in, twee handen en papieren zijn zichtbaar op de foto.

  Vrijwilligers die startten op 8 februari 2023 of later worden niet langer verzekerd via Cigna, maar via een nieuwe partner: Henner.

  Lees meer