Mening gevraagd

Heb je ervaring in het European Solidarity Corps, deel je graag je suggesties voor verbeteringen en heb je een mening over de ondersteunende rol van een coach of mentor? Laat van je horen in een enquête van het Europese ‘Mentoring and Coaching under Research Team’, dat bestaat uit SALTO European Solidarity Corps, het Roemeens, Oostenrijks en Frans Nationaal Agentschap en het team van onderzoekers!

Ondersteuning vormt mee de kwaliteit van een European Solidarity Corps-project. Daarom analyseert het onderzoeksteam de concepten ‘coach’ en ‘mentor’ en de perceptie ervan bij verschillende betrokkenen. Om verschillende opvattingen, ervaringen, praktijken en perspectieven te verzamelen, heeft het onderzoeksteam 2 enquêtes ontworpen (in het Engels):

Je kan beide enquêtes invullen tot vrijdag 15 oktober 2022. Het duurt ongeveer 25 minuten om alle vragen te beantwoorden.
Jouw input kan het verschil maken voor de toekomst van het European Solidarity Corps.

Meer nieuws

 • vr 25 november 2022

  Programmagids en deadlines 2023

  Vrijwilligerswerk via European Solidarity Corps

  Een overzicht van alle spelregels in het European Solidarity Corps voor 2023 lees je in de nieuwe programmagids.

  Lees meer
  ma 3 oktober 2022

  Problemen bij indiening?

  late submission

  Heb je problemen bij het indienen van je aanvraag? Onder uitzonderlijke omstandigheden aanvaarden we subsidieaanvragen die niet voor 4 oktober 2022, 12u via de officiële weg zijn ingediend.

  Lees meer
  wo 13 juli 2022

  Aanvraagformulieren oktober 2022 online

  werkruimte met laptop

  De aanvraagformulieren voor de deadline van oktober 2022 zijn er!

  Lees meer