Mening gevraagd

Heb je ervaring in het European Solidarity Corps, deel je graag je suggesties voor verbeteringen en heb je een mening over de ondersteunende rol van een coach of mentor? Laat van je horen in een enquête van het Europese ‘Mentoring and Coaching under Research Team’, dat bestaat uit SALTO European Solidarity Corps, het Roemeens, Oostenrijks en Frans Nationaal Agentschap en het team van onderzoekers!

Ondersteuning vormt mee de kwaliteit van een European Solidarity Corps-project. Daarom analyseert het onderzoeksteam de concepten ‘coach’ en ‘mentor’ en de perceptie ervan bij verschillende betrokkenen. Om verschillende opvattingen, ervaringen, praktijken en perspectieven te verzamelen, heeft het onderzoeksteam 2 enquêtes ontworpen (in het Engels):

Je kan beide enquêtes invullen tot vrijdag 15 september 2022. Het duurt ongeveer 25 minuten om alle vragen te beantwoorden.
Jouw input kan het verschil maken voor de toekomst van het European Solidarity Corps.

Meer nieuws

 • wo 13 juli 2022

  Aanvraagformulieren oktober 2022 online

  werkruimte met laptop

  De aanvraagformulieren voor de deadline van oktober 2022 zijn er!

  Lees meer
  wo 13 juli 2022

  European Year of Youth-fotowedstrijd

  Fotowedstrijd, meisje met camera

  Ken je jongeren tussen 12 en 27 jaar? Vinden ze het wel leuk om foto’s te nemen? Hebben ze ook iets te zeggen over ‘jong zijn in Europa in 2022’? Laat hen dan deelnemen aan de fotowedstrijd!

  Lees meer
  ma 25 april 2022

  Partner wijzigt bankrekening? Wees aandachtig voor fraude!

  mysterieuze figuur aan laptop

  Het is niets nieuws: fraudeurs stelen een identiteit of hacken een bankrekening. Ook in European Solidarity Corps-projecten valt het voor. Let dus goed op!

  Lees meer