Mening gevraagd

Heb je ervaring in het European Solidarity Corps, deel je graag je suggesties voor verbeteringen en heb je een mening over de ondersteunende rol van een coach of mentor? Laat van je horen in een enquête van het Europese ‘Mentoring and Coaching under Research Team’, dat bestaat uit SALTO European Solidarity Corps, het Roemeens, Oostenrijks en Frans Nationaal Agentschap en het team van onderzoekers!

Ondersteuning vormt mee de kwaliteit van een European Solidarity Corps-project. Daarom analyseert het onderzoeksteam de concepten ‘coach’ en ‘mentor’ en de perceptie ervan bij verschillende betrokkenen. Om verschillende opvattingen, ervaringen, praktijken en perspectieven te verzamelen, heeft het onderzoeksteam 2 enquêtes ontworpen (in het Engels):

Je kan beide enquêtes invullen tot vrijdag 15 oktober 2022. Het duurt ongeveer 25 minuten om alle vragen te beantwoorden.
Jouw input kan het verschil maken voor de toekomst van het European Solidarity Corps.

Meer nieuws

 • vr 24 mei 2024

  Nieuw aanspreekpunt en WhatsAppcommunity vrijwilligers

  Two people sit across from each other at a table, each holding a mug, with only their hands visible. The scene is minimal with neutral tones.

  Vanaf juni 2024 is er een nieuw aanspreekpunt voor vrijwilligers én kunnen vrijwilligers elkaar makkelijker ontmoeten via de WhatsAppcommunity.

  Lees meer
  di 20 februari 2024

  Problemen bij indiening?

  Help bij computer

  Heb je problemen bij het indienen van je aanvraag? Onder uitzonderlijke omstandigheden aanvaarden we subsidieaanvragen die niet voor 20 februari 2024, 12u via de officiële weg zijn ingediend.

  Lees meer
  wo 7 februari 2024

  Europese verkiezingen

  Op 9 juni is het tijd voor de Europese verkiezingen. Ook Europese vrijwilligers kunnen vanuit België hun stem uitbrengen.

  Lees meer