Mening gevraagd

Heb je ervaring in het European Solidarity Corps, deel je graag je suggesties voor verbeteringen en heb je een mening over de ondersteunende rol van een coach of mentor? Laat van je horen in een enquête van het Europese ‘Mentoring and Coaching under Research Team’, dat bestaat uit SALTO European Solidarity Corps, het Roemeens, Oostenrijks en Frans Nationaal Agentschap en het team van onderzoekers!

Ondersteuning vormt mee de kwaliteit van een European Solidarity Corps-project. Daarom analyseert het onderzoeksteam de concepten ‘coach’ en ‘mentor’ en de perceptie ervan bij verschillende betrokkenen. Om verschillende opvattingen, ervaringen, praktijken en perspectieven te verzamelen, heeft het onderzoeksteam 2 enquêtes ontworpen (in het Engels):

Je kan beide enquêtes invullen tot vrijdag 15 oktober 2022. Het duurt ongeveer 25 minuten om alle vragen te beantwoorden.
Jouw input kan het verschil maken voor de toekomst van het European Solidarity Corps.

Meer nieuws

 • do 30 november 2023

  Programmagids en deadlines 2024

  Vrijwilligerswerk via European Solidarity Corps

  Een overzicht van alle spelregels in het European Solidarity Corps voor 2024 lees je in de nieuwe programmagids.

  Lees meer
  vr 17 november 2023

  Training for Organisations in Solidarity Corps Activities

  In oktober vond in Oostende een TOSCA plaats, een Training for Organisations in Solidarity Corps Activities. Tientallen medewerkers van organisaties die vrijwilligers zenden of hosten kwamen samen aan zee om ervaringen uit te wisselen over het European Solidarity Corps. Het werd een boeiende week vol internationale contacten! Maar wat is dat nu precies, zo’n TOSCA?

  Lees meer
  do 9 november 2023

  Op bezoek bij de On-arrival Training

  Elke vrijwilliger die aankomt in België neemt deel aan een On-arrival Training. Wat ze daar uitspoken? Wij gingen langs op de training in oktober en zagen dat het goed was.

  Lees meer