Brexit-update

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • Wil je een projectaanvraag indienen? Voor de drie rondes in 2020 (11 februari, 7 mei en 1 oktober) kan je een aanvraag indienen met partners in het Verenigd Koninkrijk;
 • Heb je een projectpartner in het Verenigd Koninkrijk: stuur je jongeren naar daar of ontvang je jongeren van daar? Voor 2020 blijft alles zoals het is en maakt het Verenigd Koninkrijk volledig deel uit van het European Solidarity Corps;
 • Maak je deel uit van een project dat dit jaar wordt goedgekeurd en meerdere jaren duurt? Ook hier blijft alles hetzelfde.

Of en hoe het Verenigd Koninkrijk zal deelnemen aan de nieuwe programma’s die in 2021 van start gaan, zal afhangen van de onderhandelingen met de Europese Unie.

Meer nieuws

 • ma 19 oktober 2020

  Ontmoet JINT digitaal

  Kopje koffie bij de laptop

  Ontmoet JINT digitaal de komende weken! Met Go Strange: Level up, Europe goes Local en de Inclusion & Diversity Talks is er voor ieder wat wils. Lees er meer over op de JINT-website.

  Lees meer
  vr 9 oktober 2020

  European Solidarity Corps 2021-2027

  Vrijwilligerswerk

  In 2021 start een nieuw European Solidarity Corps-programma. Zodra de nieuwigheden bekend zijn, delen we ze hier met jou!

  Lees meer
  di 8 september 2020

  Mening gevraagd

  Euromunten

  Heb je ervaring met de huidige budgetstructuur in het European Solidarity Corps, deel je graag je suggesties voor verbeteringen en heb je een mening over de budgetcategorieën met een vastgesteld bedrag? Laat van je horen in een enquête van de Europese Commissie!

  Lees meer