Automatische mails Beneficiary Module

We kregen enkele bezorgde berichten over automatische emails die verzonden werden vanuit de Beneficiary Module (BM), met verwijzing naar Kwaliteitslabelnummers.

Dit zijn de projectcodes met ESC50 of ESC52 erin.

Tot gisteren waren deze Kwaliteitslabels niet zichtbaar in de Beneficiary Module, enkel de projecten met ESC51-nummers, dus degene waar de subsidie aan verbonden is.

De Kwaliteitslabels zitten nu ook in de Beneficiary Module, omdat jullie gaandeweg via die BM een zogenaamd progress report gaan kunnen indienen, of jullie activiteitenplan updaten.

Je hoeft met deze mails uit de BM nu niets te doen.

In de komende dagen en weken zullen we die organisaties contacteren voor wie het binnenkort tijd is om een activiteitenplan te updaten en/of een progress report op te maken.

Je krijgt daarover een email van JINT.

Meer nieuws

 • di 20 februari 2024

  Problemen bij indiening?

  Help bij computer

  Heb je problemen bij het indienen van je aanvraag? Onder uitzonderlijke omstandigheden aanvaarden we subsidieaanvragen die niet voor 20 februari 2024, 12u via de officiële weg zijn ingediend.

  Lees meer
  wo 7 februari 2024

  Europese verkiezingen

  Op 9 juni is het tijd voor de Europese verkiezingen. Ook Europese vrijwilligers kunnen vanuit België hun stem uitbrengen.

  Lees meer
  ma 18 december 2023

  Bijeenkomst kwaliteitslabels: wijziging datum

  home office

  De intervisie onder organisaties met een kwaliteitslabel zal niet doorgaan op 8 februari zoals gecommuniceerd in de vorige nieuwsbrief, maar op 25 april. Schrijf deze datum alvast in je agenda!

  Lees meer