Schrijf je in voor een Mobility Tool Clinic+

Voor alle goedgekeurde projecten moet je als organisatie verplicht de Mobility Tool+ gebruiken om je mobiliteiten (deelnemers en begeleiders) in te voeren, het budget van je project bij te houden en je eindverslag op te starten.
Tijdens de clinic gaan we samen met jou aan de slag met de Mobility Tool+. Na een algemene uitleg over wat de tool is en hoe hij werkt, zetten we je met tips en tricks op weg om zelf alle nodige gegevens in te voeren. Daarna ga je zelf aan de slag en helpen we je waar nodig om alles goed in te voeren in de tool.

Test vooraf of je kan inloggen. Lukt dit niet of is het project waaraan je tijdens de clinic wil werken niet zichtbaar, contacteer ons dan telefonisch via +32 (0)2 209 07 20. Breng op de dag zeker je eigen laptop, logingegevens, projectnummer en documenten mee (bv. elektronische deelnemerslijsten, reisdetails, kopie van bewijsstukken).

Heb je nog vragen? Contacteer ons voor meer informatie.

Inschrijven is verplicht en kan telkens tot de avond voor de clinic. Je bent niet verplicht om deel te nemen aan een van de clinics, maar we raden het wel aan.

Fout: Contact formulier niet gevonden.