Terug naar zoekresultaten
! Verplicht

Stap: contract 2024

Kreeg je een mail dat jouw project is goedgekeurd? Dan mag je kort daarna het contract in je mailbox verwachten.


Het contract wordt digitaal verzonden en ondertekend via E-sign. Nadat je een goedkeuringsmail ontvangen hebt houdt de persoon die werd opgegeven als legal representative best zijn/haar/hun mailbox in de gaten. Er komt een mailtje met het contract met als afzender e-sign of signhere. Eens het contract getekend is kan je jouw project terugvinden in de online tools en zal het eerste voorschot worden uitbetaald, doe dit dus zo snel mogelijk.


Lees het contract grondig door, er staat belangrijke informatie in over je project. Bij het contract horen ook een aantal bijlages. Hierin staat belangrijke informatie over welke bewijsstukken je samen met het eindverslag moet indienen. Neem ook deze dus goed door. De contracten zijn sinds 2023 fel uitgebreid. In dit webinar loodsen we je er doorheen.


Zijn er wijzigingen in je project? Dan kan het zijn dat je een contractwijziging moet aanvragen. Neem hiervoor altijd contact op met je stafmedewerker, dat is de persoon van wie je de goedkeuringsmail ontving.

 

 • Annex II - Eligibility of costs - ESC51

  Download
 • Annex III - Applicable rates - ESC51

  Download
 • Annex IV - Template agreements beneficiaries-participants - ESC51

  Download
 • Annex V - Specific Rules - ESC51

  Download