Terug naar zoekresultaten
! Verplicht

Stap 4: subsidieaanvraag

Is jouw project voldoende uitgewerkt? Dan kan je beginnen schrijven aan de aanvraag. We werken hiervoor met vaste online formulieren.

De aanvraagformulieren vind je terug in het centrale online portaal voor Erasmus+ Jeugd en het European Solidarity Corps. Je projectaanvraag moet worden ingediend voor een bepaalde deadline. Die deadlines vind je hier op de website onder ‘mogelijkheden’ terug of in de programmagids (zie stap 2). Eens we jouw aanvraag hebben ontvangen krijg je een bevestigingsmail. Je aanvraag wordt vervolgens beoordeeld op basis van de geldigheids- en kwaliteitscriteria. Na 8 tot 10 weken mag je het resultaat in je mailbox verwachten.

Hoe dien ik een aanvraag in?

Log in met je EU-login en klik bij “Opportunities” op “European Solidarity Corps”. Vervolgens klik je bij de juiste mogelijkheid op “Apply” om het online formulier te beginnen invullen. Je selecteert het formulier met deze code:

  • ESC3O-SOL: solidariteitsprojecten

Tip
Vergeet voor de zekerheid niet af en toe een pdf van je aanvraag op te slaan op je computer. Zo vermijd je dat technische moeilijkheden roet in het eten gooien.