Schrijf je in voor de 25 uurse pre-departure-training van JINT

Wat?

Ben je klaar om op je Europees avontuur te vertrekken? Fantastisch! Wij helpen je graag nog extra met deze gratis tweedaagse training!

Tijdens deze training leer je andere vrijwilligers kennen, leer je bij over intercultureel leren, maar ook over alle mogelijkheden die het European Solidarity Corps je zal aanbieden tijdens je ervaring in het buitenland. Samen met anderen ga je naar een 'secret location' in Vlaanderen. Daar neem je de tijd om al je rechten en plichten te leren kennen en krijg je informatie over de laatste voorbereidingen die je moet treffen voor je vertrek. Als je vragen hebt is dit de ideale plaats om ze te stellen, zo kunnen de anderen ook leren van jouw vragen en verwachtingen.

Je wordt op 9 november omstreeks 15u ergens in Vlaanderen verwacht. Specifieke details zullen naar je worden doorgestuurd wanneer je je inschrijft, we houden het graag mysterieus.  De training is helemaal gratis en er wordt eten voor je voorzien.

Na een korte kennismaking met de groep en de trainer vertrek je richting je slaapplaats in Vlaanderen. Op zondag krijg je de hele dag vorming tot omstreeks 16u.
Eenmaal je bent ingeschreven krijg je enkele weken later de praktische info.

Indien je vragen hebt, stuur ze gerust naar

Waar?

Geheime locatie...

Expect the unexpected!

    MaleFemaleOther


    VolunteeringTraineeshipJob

    Pre-departure - MayPre-departure - AugustPre-departure - November