Nieuwe programmaperiode Erasmus+ Jeugd van start!

Erasmus+ Jeugd is officieel op gang geschoten! Het subsidieprogramma biedt je de mogelijkheid om samen met jongeren een grensverleggend project op te zetten of te leren van buitenlandse collega’s. Lees er meer over op erasmusplusjeugd.be.

Ook het European Solidarity Corps heeft veel mogelijkheden voor jou. Op die programmagids en deadlines is het nog even wachten, maar op deze website kan je al kennismaken met de soorten projecten en de grootteorde van het budget.

JINT helpt je graag wegwijs via volgende activiteiten:

 • Online infosessie over Europese subsidies
  Op woensdag 31 maart kan je van 9.30 tot 12.45 uur een online infosessie volgen over de details van de subsidiemogelijkheden. Schrijf je in via de JINT-kalender.
 • Walkie Talkie
  Van maandag 19 tot vrijdag 23 april kan je met werknemers van JINT wandelen tijdens Walkie Talkie. Als jij en/of je organisatie ideeën hebben om projecten op nationaal en internationaal niveau uit te bouwen, helpen wij jou om die projectideeën te vertalen naar het juiste Europese subsidiekanaal. Boek een wandeling via de JINT-kalender.

Meer nieuws

 • vr 26 februari 2021

  Tijd voor kwaliteit: Kwaliteitslabel

  kwaliteitssterren

  Het European Solidarity Corps gaat een nieuwe programmaperiode in voor 2021-2027. Tijd dus om eens stil te staan bij de kwaliteit van het vrijwilligerswerk en het bijbehorend, vernieuwd Kwaliteitslabel.

  Lees meer
  di 16 februari 2021

  Verbod op niet-essentiële reizen, vrijwilligerswerk wel essentieel

  lege luchthaven

  Wat met je vrijwilligersproject in het European Solidarity Corps nu niet-essentiële reizen verboden zijn?

  Lees meer
  di 12 januari 2021

  Brexit-update

  Brexit Banksy mural

  Sinds 1 januari 2021 is Brexit een feit. Wat wil dat voor jou(w project) zeggen?

  Lees meer