Doe vrijwilligerswerk via het European Solidarity Corps
- Inschrijven

Infosessie: live of online

Voorlopig gaan alle infosessies live door, maar afhankelijk van de situatie, kunnen ze ook online doorgaan. Schrijf je alvast in om op de hoogte te blijven.

Wat?

Ben je tussen 18 en 30 jaar, wil je je vleugels uitslaan en zit je op hete kolen om je steentje bij te dragen aan de wereld? Dankzij het European Solidarity Corps kan je 2 maanden tot 1 jaar vrijwilligerswerk doen in een organisatie in Europa of de Europese buurregio’s. De mogelijkheden voor je takenpakket zijn even divers als de organisaties zelf. Je kan aan de slag in de sociale of culturele sector, in de media, in een ecologisch project ...

Als je dossier wordt goedgekeurd, kost jouw vrijwilligersavontuur je bijna niets! Kost en inwoon zijn voorzien, een deel van je reiskosten worden vergoed én die ervaring krijg je er gratis bij!

Start je zoektocht vroeg, je vertrekt niet meteen. Informeer je dus tijdig. Tijdens deze infosessie krijg je alle informatie over wat dit programma precies is en hoe je van start kan gaan. Je kan ook al je vragen stellen.

De infosessie is gratis. Ze duurt ongeveer 1,5 uur. Neem zeker je vrienden mee en je ouders zijn ook welkom.

Waneer en waar?

  • 27 februari 2021: Mol
  • april 2021: Hasselt (nog te bevestigen)

    27 februari 2021, MOLapril 2021, HASSELT